image description

Riparimi i ndërruesit automatik të shpejtësisë

Keni nevojë për një servis?

Jeni në vendin e duhur!

Servisim me 12 muaj garancion
image description

Riparimi i konvertuesit të rrotullimeve ( Torque Converter )

Keni nevojë për një servis?

Jeni në vendin e duhur!

Servisim me 12 muaj garancion
image description

Riparimi i pllakës elektronike ( Valve )

Keni nevojë për një servis?

Jeni në vendin e duhur!

Servisim me 12 muaj garancion
image description

Kurseni kohë dhe para

Eksperienca e gjatë na bënë lider në shpejtësi dhe cmime të arsyeshme

image description

Riparoni veturën tuaj

Përkushtimi në punë flet shumë për ne, kualiteti dhe siguria janë në rend të parë

image description

Servis Aktiv

Jemi në shërbimin tuaj nga e hëna deri të shtunën nga ora 8:00 - 16:00

Si funksionojmë Ne

image description
 • 01

  Cakto Takim

  Mund të caktoni një takim për konsultim, përmes telefonit, rrjeteve sociale apo duke vizituar lokalin tonë, kjo na mundëson që të jemi më të saktë në organizimin e kohës për ju.

 • 02

  Sjellni Veturën për më tepër

  Sjellni veturën apo me raste pjesën që doni të riparoni në kohën e caktuar. Për më tepër do t'ju njoftojmë rreth kohëzgjatjes së punës dhe qështjeve të tjera në varësi prej rastëve.

 • 03

  Merreni Veturën tuaj të riparuar

  Në afatin e paracaktuar vetura juaj do të jetë e gatshme për shfrytëzim, pas përmbushjes së obligimeve dhe testimit nga ana juaj, mund të merrni veturën tuaj të riparuar.

Shërbimet

Ofrojmë servis të plotë për ndërruesin automatik të shpejtësisë për të gjitha llojet e veturave.

Riparimi i ndërruesit automatik të shpejtësisë

Bëjmë riparimin e ndërruesit automatik të shpejtësisë për të gjitha llojet e veturave.

 • Siguria
 • Profesionalizmi
 • Eksperienca

Mjeshtëria

86

Diagnostifikimi

Diagnostifikimi i problemit në ndërruesin automatik të shpejtësisë në veturën tuaj.

 • Siguria
 • Profesionalizmi
 • Eksperienca

Aftësia

86

Mirëmbajtja

Mirëmbajtja për ndërruesin automatik të shpejtësisë në veturën tuaj.

 • Siguria
 • Profesionalizmi
 • Eksperienca

Shkathtësia

86

Ekipi i Auto Beli

image description

 • Kualifikimi

  Staf i specializuar në fushat përkatëse, profesionalizmi dhe përkushtimi në punë përcjellin fazat e punës deri te finalizimi i tyre.

 • Grupi

  Kuadër i mjaftueshëm për kryerjen e punëve në kohë të caktuar, puna ekipore dhe sinkronizimi i detyrave karakterizon dhe veqon ekipin tonë.

 • Pajisjet

  Mjetet e teknologjisë së fundit dhe materiali i siguruar nga kompanitë serioze, konkretizojnë një rezultat final të besueshëm dhe të sigurt.

Takohu me Ekipin Tonë

Portfolio

image description

S-tronic 7 speed

image description

Valve body repair

image description

Gearbox Repair

image description

Torque Converter Repair